Schiedam

Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

Bekijk uitvaartkosten

Crematorium ‘Beukenhof’ Schiedam

In een bosrijke omgeving aan de rand van Schiedam ligt crematorium ‘Beukenhof’ aan de Burgemeester van Haarenlaan 1450. Dit crematorium biedt verschillende faciliteiten om op een persoonlijke manier afscheid te nemen. Voor een sfeervol afscheid is er in de aula de mogelijkheid om de kleur van de grote lichtwand aan te passen via lichtprojectie. Voor een persoonlijke noot van het afscheid is apparatuur voor beeld en geluid beschikbaar. De aula van crematorium Schiedam heeft 140 zitplaatsen en capaciteit voor
200 belangstellenden. In één van de familiekamers kan de familie van de nabestaande zich in alle rust nog even terugtrekken om zich voor te bereiden. Na afloop kan er gebruik worden gemaakt van één van de koffiekamers, waarin ook een kinderhoek. Er kan gekozen worden voor koffie, een hapje en drankje of uitgebreide catering.

Wanneer u kiest voor een crematie zonder familie, de zogenaamde technische crematie, maakt u verder geen gebruik van de ruimtes in het crematorium. U kunt op een waardige manier elders afscheid nemen van uw dierbare. Budget Uitvaart Rotterdam adviseert en helpt hierbij.

Compleet verzorgde crematie

Voorbeeld van een compleet verzorgde crematie met plechtigheid in crematorium Beukenhof in Schiedam: € 3.975,00

 • Bespreken van de crematie bij u thuis of ziekenhuis / verzorgingshuis.
 • Verzorging van de overledene.
 • Overbrenging van de overledene naar de koelruimte en gebruik koeling gedurende maximaal zes dagen en tot een bedrag van € 300,00.
 • Aangifte van overlijden in gemeente van overlijden.
 • Crematie met belangstellenden met gebruik van aula (30 minuten) en condoleance ruimte (30 minuten).
 • Een eenvoudige kist.
 • Levering 25 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en PostNL verzendset (u dient in dit geval voor de adressering zorg te dragen).
 • Consumpties inbegrepen tot een bedrag van € 100,00.
 • Akte van overlijden met kopieën.
 • Condoleance register.
 • Gratis incassering van eventuele uitvaartpolissen.
Bezoekadres

(ingang Laan van Spieringshoek)
Burg. van Haarenlaan 1450
3118 GR Schiedam

Voor overlijdensmeldingen of meer informatie bel 010-2017165 (dag en nacht) of neem contact met ons op via het contactformulier.

MEER INFORMATIE

Wanneer een overlijden dichtbij komt, hebben veel mensen de behoefte om alvast een aantal wensen te bespreken met een uitvaartondernemer. Niet alleen de persoon zelf, maar ook familieleden zijn vaak aanwezig bij zo’n voorbespreking om dit vast te leggen. Het geeft de betrokkenen een rustgevend gevoel. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een voorbespreking of andere vragen, zijn we dag en nacht bereikbaar.

Wensenboekje Aanvragen

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan