Voorbespreking

In een voorbespreking kunnen we uw uitvaartwensen, of die van een dierbare, met u doornemen, zodat op de dag van overlijden slechts één telefoontje gepleegd hoeft te worden, dit kan veel rust geven. Wij zullen die dag alles  in werking zetten om de uitvaart volgens afspraak te laten verlopen.

Een voorbespreking is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Onze uitvaartverzorging  in Rotterdam en omstreken is in diverse tarieven onderverdeeld. Uiteraard zijn op deze tarieven diverse  aanpassingen bespreekbaar. Met onze professionele kennis en ervaring kunnen wij u adviseren om de juiste keuze te maken voor een voordelige en goed verzorgde uitvaart afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Bel ons voor het maken van een afspraak via telefoonnummer (010) 201 71 65

Geweldig begeleid door voornamelijk Mandy Kloeg, alles is bespreekbaar geweest en alle wensen zijn volledig naar tevredenheid ingevuld. Er is ook fijn meegedacht om bepaalde kosten te drukken. Geen moment gepushed gevoeld of iets dergelijks. Erg betrokken en zeer persoonlijke begeleiding. Wij kijken terug op een prachtige dienst. Ik hoop dat jullie nog vele families op deze wijze mogen bijstaan. Mvg, Michiel Kuijper

Call Now Button