Over ons

Budget Uitvaart Rotterdam – een familiebedrijf van Frans Kloeg, dochter Mandy Kloeg en uitvaartleider Henk van der Gaarden – verzorgt sinds 1989 waardige en betaalbare begrafenissen en crematies, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij staan u in een moeilijke periode bij met deskundig en transparant advies en zorgen ervoor dat alles met uiterste zorg en op respectvolle wijze wordt uitgevoerd. Onze uitvaartverzorging kenmerkt zich door het persoonlijk contact (wij zijn keurmerkhouder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart), kwaliteit en transparantie.

Door onze kleinschalige organisatie en lage bedrijfskosten kunnen wij onze diensten tegen betaalbare tarieven aanbieden. Onze uitvaarten zijn in verschillende basistarieven ingedeeld, zodat u altijd een passend en stijlvol afscheid heeft voor ieder budget. Uiteraard is het ook mogelijk om de beschikbare pakketten aan te passen aan uw persoonlijke wensen of uit te breiden met extra diensten. Zo zijn er rouwauto’s beschikbaar in diverse kleuren en is er een ruim aanbod in uitvaartkisten, van hout fineer tot massief eiken in een groot aantal uitvoeringen.

Mogelijke extra diensten als aanvulling op de pakketten kunnen zijn: volgauto’s, een kerkdienst of een uitvaart in het weekend. De uitvaart kan ook worden uitgebreid met een langere aula tijd of een langere tijd voor het condoleren.

Voor een overzicht van de extra diensten en de bijbehorende kosten klikt u op extra diensten.

Vijf redenen om voor Budget Uitvaart Rotterdam te kiezen:
– Voor stijlvolle en betaalbare verzorging van begrafenissen en crematies
– U bent vrij in uw keuze voor een crematorium of begraafplaats
– Kleinschalig familiebedrijf met jarenlange ervaring binnen uw regio
– Transparant, geen verrassingen achteraf
– Keurmerkhouder Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Call Now Button