Vooraf regelen

Een uniek en waardig afscheid voor ieder budget

Wij helpen u direct met het regelen en begeleiden van de uitvaart. Betrokken en deskundig, met gevoel en aandacht voor uw wensen.
Bel 24/7: 010-2017165.

Bekijk uitvaartkosten

Vooraf Regelen

Wellicht wilt u weten wat er allemaal bij het regelen van een afscheid komt kijken. Of heeft u te maken met iemand uit uw naaste omgeving die op korte termijn zal komen te overlijden. Of wellicht wilt u uw eigen uitvaartwensen vastleggen, om de zorg uit handen te nemen van uw nabestaanden?

Wij bieden de mogelijkheid om geheel vrijblijvend bij u thuis langs te komen voor een dergelijke voorbespreking. Op ons kantoor kan uiteraard ook. Onze uitvaartverzorgers nemen dan alle tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u tevens van alle mogelijkheden rondom afscheid nemen op de hoogte brengen. Een dergelijke voorbespreking kan extra ruimte bieden om na te denken over dergelijke zaken, zodat er weloverwogen keuzes worden gemaakt.

Wanneer het overlijden komt, zorgen wij ervoor dat alles zoals vooraf besproken in werking wordt gezet, zodat er in alle rust afscheid kan worden genomen van uw dierbare.

Vrijblijvend voorbespreking

Het kan rust geven de uitvaartwensen op voorhand te bespreken. Wij komen vrijblijvend met u in gesprek en kunnen u desgewenst ook van een kostenbegroting voorzien. Bel gerust voor het maken van een afspraak: 010-2017165.

Oriënteren mogelijkheden

Wanneer u gaat nadenken over hoe uw afscheid zou moeten verlopen, passend bij uw leven, komen er talloze mogelijkheden voorbij die de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Dit betreft bijvoorbeeld de opbaring (thuis of elders), de uitvaartkist, het rouwvervoer, de rouwkaart en de gewenste ‘sfeer’ van de ceremonie/locatie. Wij kunnen u informeren over deze mogelijkheden en u opties voorleggen die u in overweging kunt nemen. Daarnaast kunt u hiermee inzichtelijk krijgen wat de kosten van de toekomstige uitvaart zullen zijn.

Wensenboekje Aanvragen

Vraag geheel kosteloos en zonder verplichtingen ons wensenboekje aan